| Mail |
You might also like: WoW Insider, Joystiq, and more

Reader Comments (74)

Posted: Jun 16th 2010 3:01PM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
I got 1807 on high rez.. It does appear to use SLI as I got the same score with SLI on as I did with SLI off.

Q6700 Oc'd to 3.6, 2 x 8800 gtx in SLI, 8gb corsair dominator, Razr barracuda ac-1 sound card, evga 780i mobo.

To be honest I am shocked I scored so low. I can only assume it is due to the lack of SLI with the benchmark tool.

Posted: Jun 16th 2010 3:02PM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
meant to say does not support SLI
Reply

Posted: Jun 17th 2010 1:45PM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
intel 3 ghz dual core with 667 mhz ddr 2 ram, 1.3 ghz fsb, and 2 gforce 9800 gtx+s.

With just one of my graphics cards (I have SLI turned off normally for stability reasons), I scored just under 2500 in the low rez mode. With both of them I scored just over 2600.

Kind of disappointing as I can run most anything in max detail no problem. Clearly my cpu or ram or bus or something is crazy bottlenecking though.

Posted: Jun 17th 2010 2:48PM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
Something must be wrong with that core i7 i tested.

e5200(2.5ghz dual), gtx 275 896mb, 3.5gig ram, win xp sp3 = 2740 at 1080p and 2928 at 720p

@3.33ghz = 2988 at 1080p and 3587 at 720p

pentium d 3ghz, 4850 1gig, 1gig ram, win xp sp3 = 1204 at 1080p and 1245 at 720p

core i7 920, 5870 1gig, 6gig ram(triple chan), win 7 prem 64bit = 3482 at 1080p and 3482 at 720p

Posted: Jun 18th 2010 3:12PM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
Benchmark crashes on my new alienware M17x. Tried updating video to ati version 10.6 but it wont install since its an oem card.

Posted: Jun 20th 2010 4:35PM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
AMD Phenom x4 9850BE @ 2.5ghz
4GB RAM @ 800mhz dual channel
ATI 4830 512MB
Win 7 Pro

Low Res: 2644
High Res: 1547

Kind of dissappointed that this rig could run anything on highest settings a year ago, but I guess times are changing. Not bad for a $550 build 15 months ago.

Games these days... pushing everyone to upgrade their rigs every couple of months.. This is exactly why every1 else is sticking with their PS3/ XBOX360.

Posted: Jul 1st 2010 9:09AM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
I ran it in high res and got a 2756 score and 11795 ms n_n

Posted: Jul 15th 2010 1:04AM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
OK, so I'm not sure what my problem is. This is a new computer with the following specs:

AMD Anthlon II X4 630 2.8Ghz
4 GB RAM
Windows 7 64 bit
ATI Radeon 5400 series

and I'm getting a score of like 600 in low res. According to the specs, I think I'm over the minimum requirements so I'm confused as to why the score renders my computer "unplayable". Any information would be appreciated.

Posted: Jul 20th 2010 12:30PM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
1778 / 890 on i7-920 @ 2.67 6gb vid: gt230
not bad considering this is the onboard :P

Posted: Jul 21st 2010 2:18AM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
My computer is stock from Best Buy:
Windows 7 Home Premium 64-bit,
i7 860 @2.8GHz,
ATI Radeon HD 5770,
8 GB RAM

Low: 4510
High: 2528

Good enough for me:P

Posted: Jul 27th 2010 2:19AM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
Just tested it and got a score of around 4000 with my pc at low res, at high res i got a score of 2479

i'm currently running a Q6600 at 2.4ghz... 3 gb of ram with readyboost on a 20gig flashdrive, i'm running a Ati Sapphire Vapour-x 5770

my top temp while running this benchmark at high res was 75°C... on low res it was 64°C currently i am running a small and compact case with only like 2 airvents with fans am upgrading shortly to a centurion 590 with 8 120mm fans (9 if i can zip-tie one to something with space) i will see if there is a better performance with a cooler case for i have seen a difference in the past

good luck people with the benchmarking :)

Posted: Aug 5th 2010 11:20PM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
Guys, right now im on vacations :P and i cant run it on my box, being a 9600GT Q8200 Core2Quad 2.33 Mhz and 4ghz Win7-64bits, can someone who has a similar or higher Nvidia card and a 4+ Core processor, get the lastest drivers and run the benchmark while holding the Nvidia card on Physx CPU mode not on the gpu? i would like to know if they are working with the engine and if releases some stress on the card to improve benchmarks, i would like to hear about those settings, ill connect tomorrow to see if someone gets any news :D

Thanks!

Posted: Aug 6th 2010 5:45PM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
Sorry i meant 4 gb ram.

Anyway, any news on the topic are welcome.

Thanks again.

Posted: Sep 3rd 2010 6:31PM (Unverified) said

  • 2 hearts
  • Report
I ran the benchmark and got a 3700 I have a XTX ATI Radieon HD 5750 with 1 gig GDDR5 I was actually surprised to score that high.

Featured Stories

Engadget

Engadget

Joystiq

Joystiq

WoW Insider

WoW

TUAW

TUAW